Se incarca...

Ai transport gratuit la toate comenzile de minim 500 lei si maxim 40 Kg. Afla mai multe aici

Informatii si suport

 1. Societatea Tour Impex Grpup SRL este administratorul site-urilor de internet tig.rowww.expertscule.ro și www.agricultorulroman.ro (în continuare „site-urile”).

 

 1. Tour Impex Group SRL (în continuare „TIG” sau „Operatorul”) este o societate de naționalitate română constituită în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 sub forma unei societăți cu răspundere limitată, cu domeniul principal de activitate codificat CAEN 4719 – Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.

 

 1. Atributele de identificare ale societății sunt după cum urmează:
  1. Sediu social: Deva, str. Împăratul Traian, bl. 16, ap. 15, jud. Hunedoara;
  2. Adresă de Corespondență: Deva, Calea Zarandului, nr. 70, jud. Hunedoara.
  3. Număr de înregistrare în Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Hunedoara: J20/906/1991;
  4. Cod unic de Înregistrare: RO 2118330 (Societatea este plătitoare de TVA).

 

 1. Prin intermediul site-urilor, Operatorul prezintă clienților și potențialilor clienți profilul companiei, pachetele de produse puse în vânzare, rețeaua sa de parteneri și facilitează vânzarea produselor sale prin funcția Magazin Online.

 

 1. În desfășurarea activității sale, TIG deține calitatea de operator de date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (în continuare „Regulamentul”).

 

 1. TIG respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care beneficiază, sub orice formă, de serviciile noastre, motiv pentru care folosește date cu caracter personal în mod responsabil, doar în scopul în care au fost colectate, strict în măsura în care acestea sunt necesare pentru realizarea scopurile și doar atâta timp cât au la bază un temei legal valid.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.