Se incarca...

In perioada 26.04.2019-01.05.2019 echipa Expert Scule isi petrece Sarbatorile Pascale alaturi de familie. Comenzile plasate in aceasta perioada se vor livra incepand cu data de 02.05.2019.Va multumim pentru intelegere”.

Politica de confidentialitate

SC TOUR IMPEX GROUP SRL foloseste datele personale ale utilizatorilor  pentru a le oferi posibilitatea sa aiba un cont personal înregistrat în magazinul expertscule.ro si în modul acesta cererile si comenzile lor sa fie procesate si confirmate.

Pentru a oferi produse, servicii si evenimente suplimentare  (acest serviciu uneori poate include informatii de la alte companii cu privire la anumite produse si servicii corespunzatoare; pentru a oferi diferite modalitati de plata, servicii pentru clienti, activitati de promovare si marketing si în general pentru a fi posibil ca SC TOUR IMPEX GROUP SRL sa îndeplineasca angajamentele si obligatiile contractuale de a furniza produsele si serviciile pe care le poate furniza utilizatorilor. 

Utilizatorul are dreptul de a refuza folosirea datelor lui cu caracter personal pentru scopuri comerciale, promotionale sau pentru scopuri de marketing.