Se incarca...

Ai transport gratuit la toate comenzile de minim 500 lei si maxim 40 Kg. Afla mai multe aici

Despre noi

Site-ul "Expert Scule" (expertscule.ro) este operat de societatea TOUR IMPEX GROUP SRL, RO2118330, cu sediul in Calea Zarandului, nr. 70, Hunedoara, DEVA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/906/1991.

Comercializam garduri electrice si accesorii pentru garduri, utilaje de constructii, motounelte pentru paduri si gradini, scule electrice profesionale, utilaje de constructii, echipamente zootehnice, utilaje de curatenie profesionale, sisteme de incalzire, instalatii sanitare, scule de mana si accesorii, solarii si sisteme de irigatie.

Oferta larga de produse este dublata de o oferta de servicii cu caracter tehnic, respectiv: consultanta tehnica, service in garantie si post garantie pentru toata gama de produse vandute de societatea noastra, piese de schimb, punere in functiune – service – autorizarea functionarii si verificare tehnica periodica pentru centrale termice, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Produsele pe care le comercializam apartin unor companii lideri la nivel mondial, STIHL, VIKING, BOSCH, SKIL, CHAPRON LEMENAGER, MAKITA, KÄRCHER, WEBER, MILWAUKEE, DEWALT, MOTAN, BERTOLINI, BCS, ROTAKT, EFCO, NAANDANJAIN, VIESSMANN, etc.

Portofoliul nostru de clienti cuprinde atat persoane fizice cat si juridice. Siguranta si stabilitatea noastra, se bazeaza pe relatiile stranse care le dezvoltam cu acestia, dovedind de fiecare data ca suntem capabili sa indeplinim orice solicitare in mod convenabil, rapid si profesional. Incercam sa ajungem in varf prin atentia fata de dorintele lor, incercam să venim in intampinarea asteptarilor lor, si chiar sa le depasim prin produsele si serviciile noastre.

Gandim in perspectiva şi ne dorim sa demonstram ambitie si responsabilitate, tindem sa ne autodepasim, sa imbunatatim in permanenta tot ceea ce facem si oferim.